رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۹ مهر ۱۳۹۸

بریانی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

بریانی

Loading the player...

بریان یکی از غذا های سنتی اصفهان است .که از ایام قدیم در اصفهان طبخ می شده.
درضمن اسم این غذا بریان است که به لهجه اصفهانی میشه بریون  نه بریانی و  نه  بریونی  ،  بریونی  به آن مغازه ای که بریان را می پزد گفته میشود مثل کبابی که به مغازه ای گفته میشود که کباب میپزد !  شما که کبابی نمیخورید !! میخورید ؟؟؟   حالا  دلیل این اشتباه برمیگرده به غیر اصفهانی ها یعنی  اشتباها توسط مسافرانی که از شهر های دیگر به اصفهان می آیند ( غیر اصفهانی ها ) به این غذا میگویند بریونی
نکته : این غذا در اصفهان مخصوص ناهار هستش . که البته در ایام نوروز بعلت درخواست های زیاد  شب ها هم طبخ میشه ولی اصولا برای ناهار هستش دلیلش هم برمیگرده به میزان چربی بالای این غذا که برای ناهار مناسبه...

Berian is one of the traditional food that from the very old time was cooked in Esfahan,and also the name of this foof is exactly berioon in Esfahanian accent, neither berian nor beriooni.Beriooni refer to that resturant that cook berioon,like kababi which refer to the resturant that cook kebab!You  do not eat kebabi!! Do you???Now the reason for this wrong name refer to those people  who come to Esfahan as a passanger (non-Esfahanian people)that wrongly call it beriooni
Point:The piont is that this food is Lunch Special. Due to high demand during the New Year's time,It is cooked at night also,but  it is  sereved for lunch,because it is a high fat food,this is good for lunch