جهش تولید | چهارشنبه، ۳۰ مهر ۱۳۹۹

بریانی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

بریانی

معروفترین غذای سنتی اصفهان است که آوازه اش در سراسر جهان پیچیده . در شهر مرکزی ایران اصفهان، بریانی با گوشت گوسفند و یا گوشت بره پخته میشود، که خورشتی خرد کرده و به صورت جداگانه چرخ میشود، و پس از آن در دور ویژه کوچک کم عمق، سینی های باری، در فر و یا بیش از یک آتش کبابی ساخته شده است. گوشت به طور کلی با پودر دارچین در یک نان محلی سرو میشود،و معمولابا "نان تافتون"، اما همچنین گاهی اوقات با"نان سنگک"هم استفاده میشود.

His reputation in the world's most famous traditional dish of the complex. In the central Iranian city of Isfahan, Berian is made with cooked mutton or lamb, which is stewed and minced separately, and then grilled in special small round shallow pans in an oven or over a fire. The meat is generally served with powdered cinnamon in a local bread, usually "nan-e taftoun", but also occasionally nan-e sangak

{rsmediagallery tags="beryani" limit="21" }