جهش تولید | جمعه، ۹ آبان ۱۳۹۹

آش ماست و گداخته - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

آش ماست و گداخته

Loading the player...

جرقویه یکی  از روستاهای اطراف اصفهان است که دارای آداب و رسوم خاصی است . از جمله غذاهای سنتی که هنوز هم در این روستا طبخ می شود. یکی از این غذاها آش ماست است . روش تهیه آش ماست این غذای محلی به این صورت است که با ماست کیسه انداخته و نخود و لوبیا و عدس را پخته بعد خرده برنج را به آن اضافه کرده و می گذارند بپزد. نعنا داغ و پیاز را سرخ کرده و به آن اضافه می کنند. بعد داخل آن آب ماست ریخته و میگذارند تا بپزد . این غذا بسیار خوشمزه و مقوی است.
یک دیگر از غذاهای محلی آنان گداخته است که مادر عروس ، صبح عروسی برای خانواده داماد می پزد و برای آنها می برد.  این غذا از خرما ... گردو ... پسته .... خرما خرک ... بادام ... پورد نارگیل ... را کاملا له کرده و می گذارند تا با شعله کم بپزد وقتی کاملا جا افتاد رنگ قهوه ای بسیار زیبا پیدا می کند . این غذا یک معجون کامل است که صبح عروسی به عروس وداماد می دهند تا قدرتمند شوند. از این غذا به خانواده داماد هم میدهند و بواسطه این غذا به خانواده داماد می فهمانند که برای خانواده عروس بسیار محترم و باارزش هستند و سلامتی خانواده داماد برای خانواده عروس مهم است.


Jarghoye is one of village of Isfahan that has a special customs. There are many traditional foods that still make in this village. Mixed herbsis is one of these foods. The recipe for making mixed herbsis
First we should bake dripped yogurt with Peas and lentils, then we should add some rice and let it to bake. Then we should add fried mint and onion. Then add some water of yogurt to it, too. This food is very delicious and nourishing
Molten is another traditional foods that mother of bride take for his groom in the morning of their weeding .thy mixed date ,walnut ,pistachio ,almond and powder of coconut and bake them with low fire and its color changed. This is complete food that takes for bride and grooms to eat and became powerful. They take this food for groom family to show their respect to their groom