رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۳ بهمن ۱۳۹۸

آش سیرابی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

آش سیرابی

Loading the player...

یکی از غذاهایی که در میمه برای افطاری در ست می کنند . آش سیرابی است .سیرابی   را معمولا در سر چشمه می شویند وپاکیزه می کنند.بعد سیرابی را جدا می پزند .بعضی ها سیرابی را  چرخ می کنند .بعد حبوبات مثل نخود وعدس ولوبیا وجو وبرنج را از صبح می پزند .ومی گذارند  خوب جا بیفتد  این غذارا در دیگ مسی یا دیگ سنگی می پزند. وسبزی های معطر مثل تره جعفری ،گشنیز  ونعناع را در آن میریزند. بعد سیرابی را به آ ن اضافه می کنند وقتی که خوب  قوام آمد در هنگام افطار در کاسه های چینی یا استیل می ریزند وبر سر سفره افطار می آورند وبه عنوان نذری هم به همسایگان می دهند.