آش سماق - نمایش محتوای تولیدات ویژه
آش سماق
مواد لازم برای پخت آش سماق عبارتند از: آرد برنج یا برنج خرد کرده (۲۰۰ گرم)- سماق خشک (نیم کیلو)- گوشت چرخ شده(۲۵۰ گرم)- سبزی (۱ کیلو)- پیاز درشت (۱ عدد)- روغن، نمک و فلفل (به مقدار لازم طرز تهیه --اگر آش سماق را با آرد بپزیم، زودتر پخته میشود، ولی اگر خرده برنج باشد باید اول برنج را بپزیم. برنج که پخت، سبزی را که شسته و خرد کردهایم در آن میریزیم. هر چه سبزی ریزتر باشد آش خوشمزهتر میشود. سپس جداگانه گوشت و نمک وفلفل زده و خوب مخلوط میکنیم و کوفتههای اندازه یک گردو درست میکنیم و در روغن، سرخ کرده و در داخل آش میریزیم. وقتی کوفتهها پخته شد، سماق را پاک کرده و در آب خیس میکنیم. سماق باید یک ساعت در آب بماند. سپس آن را از صافی پارچهای رد کرده و فشار میدهیم و آب قرمز خوشرنگ سماق را میگیریم. آب سماق را در آش ریخته و پیاز را خرد میکنیم سرخ کرده و کمی در داخل آش میریزیم و کمی برای روی آن بر میداریم. آش را در ظرفی ریخته وآن را با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین میکنیم.