اشکنه اسفناج

اشکنه اسفناج یکی از غذاهای محلی استان تهران است.

 

مواد لازم: (برای ۴ نفر)

  1. تخم مرغ ۴ عدد
  2. سیب زمینی متوسط که به اندازه‌های یک بند انگشت خرد شده ۲ عدد
  3. پیاز سرخ کرده ۲ قاشق
  4. آرد یک قاشق
  5. اسفناج ریز شده یک لیوان
  6. آب سماق مقداری؛ این سماق مخصوص پخت وپز بوده با پودر سماق فرق می‌کند.
  7. نمک +فلفل+زردچوبه
  8. آب ۵ استکان

طرز تهیه:

۱)پیاز داغ که درست شد آردو اسفناج و فلفل و زردچوبه را ریخته و بعد از چند ثانیه آب را اضافه کنید. ۲)جوش که آمد سیب زمینی را بریزید تا نیم پز شود. ۴) ۲ تا ازتخم مرغ‌ها را زده با نمک بریزید و بعد از ۳-۲ جوش باقی تخم مرغ‌ها رادرسته و به آرامی در ظرف بیاندازید تا بپزند. در آخر آب سماق را اضافه می‌کنیم.

نکته: ۱) این غذا را مثل آبگوشت ترید می‌کنند. ۲) این سماق مخصوص پخت وپز بوده با پودر سماق فرق می‌کند. کوفته سماق را هم با این سماق درست می‌کنند.

مواد لازم:

(برای 4 نفر)
4 عدد تخم مرغ
2 عدد سیب زمینی متوسط که به اندازه های یک بند انگشت خرد شده
2 قاشق پیاز سرخ کرده
یک قاشق آرد
یک لیوان اسفناج ریز شده
مقداری آب سماق
نمک +فلفل+زردچوبه
5 استکان آب

طرز تهیه :

1)پیاز داغ که درست شد آردو اسفناج و فلفل و زردچوبه را ریخته و بعد از چند ثانیه آب را اضافه کنید.
2)جوش که آمد سیب زمینی را بریزید تا نیم پز شود .
4) 2 تا ازتخم مرغ ها را زده با نمک بریزید و بعد از 3-2 جوش باقی تخم مرغ ها رادرسته و بارامی در ظرف بیاندازید تا بپزند.در آخر آب سماق را اضافه می کنیم.
غذا آماده است!به همین سادگی !

نکته:
1) این غذا را مثل آبگوشت ترید میکنند.
2) این سماق مخصوص پخت وپز بوده با پودر سماق فرق می کند.کوفته سماق را هم با این سماق درست میکنند.

اشکنه اسفناج یکی از غذاهای محلی استان تهران است. مواد لازم: (برای ۴ نفر) تخم مرغ ۴ عدد سیب زمینی متوسط که به اندازه‌های یک بند انگشت خرد شده ۲ عدد پیاز سرخ کرده ۲ قاشق آرد یک قاشق اسفناج ریز شده یک لیوان آب سماق مقداری؛ این سماق مخصوص پخت وپز بوده با پودر سماق فرق می‌کند. نمک +فلفل+زردچوبه آب ۵ استکان طرز تهیه: پیاز داغ که درست شد آردو اسفناج و فلفل و زردچوبه را ریخته و بعد از چند ثانیه آب را اضافه کنید.جوش که آمد سیب زمینی را بریزید تا نیم پز شود.  ۲ تا ازتخم …

Loading the player...