جهش تولید | سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۳۹۹

آشپزباشی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

آشپزباشی

Loading the player...

در اصفهان همراه با تنوع شیرینی ها̨  هنرهای ظریفه و شیرین زبانی̨ انواع غذاهای خوشمزه ایرانی طبخ می شود. که می توان از آن جمله به مرصع پلو که غذایی شاهانه بوده است اشاره کرد.
حاج احمد بهنام فر آشپز با ذوقی است که هنر طبخ را از پدرش به ارث برده و دست و پنجه اش را با انواع غذاهای خوب وعالی̨ مردم خوب اصفهان چشیده اند.و خاطره غذاهای خوشمزه او در خاطرشان باقیست.


The chef
In Isfahan, we have different local foods, pastery and unique accent that makes us different
We also have a special food in Isfahan named as "Marsa polo ".it was one of the royal foods. "Haj Ahmad Bahram Far" is one of the best chefs in Isfahan who learn cooking from his father. People who taste his cooking have nice memories from him and his cooking