جهش تولید | دوشنبه، ۵ آبان ۱۳۹۹

آب گوشت کشک و بادمجان - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

آب گوشت کشک و بادمجان

Loading the player...


آب گوشت کشک وبادمجان
در شهر گلپایگان آبگوشت خوشمزه ای درست می کنند. بنام آبگوشت کشک وبادمجان که بسیاربی نظیر است .وبا دیگر آب گوشت ها متفاوت است .چون در آن کشک و بادمجان استفاده می شود . برای تهیه این آب گوشت از شب قبل معمولا نخود ولوبیا را می گذارند خوب خیس بخورد . و صبح زود ماهیچه گوسفند را بار می گذارند .وقتی گوشت آرام پخته شد .بادمجان را در کره محلی گلپایگان سرخ می کنند وبه گوشت وحبوبات پخته شده اضافه می کنند ودر دیگوله می ریزند وکمی بعد  کشک  به   آن اضافه می کنند ونیز نعناع را در کره تفت داده ودر آن اضافه می کنند.وپس از جا افتادن آب گوشت  با  نان مخصوص گلپایگان که شاته نام دارد . همراه با سبزی وترشی نوش جان می کنند .