جهش تولید | پنج‌شنبه، ۱ آبان ۱۳۹۹

آبگوشت بز باش - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

آبگوشت بز باش

Loading the player...

مواد لازم برای درست کردن آبگوشت بزباش گوشت – لوبیا قرمز – سبزی خورشتی – نمک و فلفل و زردچوبه و نعنا خشک – پیاز –  گوشت و پیاز و لوبیا قرمز و نمک و فلفل و زردچوبه را در دیگ ریخته و بعد آب اضافه کرده و می گذریم یک ساعت بپزد و بعد سبزی خورد شده و رب گوجه را اضافه کرده و وقتی جا افتاد پیازداغ و نعنا داغ درست کرده و روی آن می ریزیم .
" آبگوشت بز باش " از جمله غذاهای سنتی  است که در مناسبت های مختلف طول سال همچون : ماه مبارک رمضان ، ماه های محرم و صفر و حتی گاه در برگزاری مراسم عزاداری تازه درگذشتگان پخت می شود . برای طعم دادن به این غذا هم از ادویه هایی چون : زعفران ، نمک ، زردچوبه ، فلفل و ... استفاده می شود .این غذا از جمله غذاهای لذیذ سنتی استان خراسان جنوبی است . معمولا قدیمی تر ها ، موقع صرف آبگوشت بز باش در آن نان تریت می کنند اما جوان تر ها آن را به تنهایی میل می کنند .