|
تاریخ انتشار:۱۳۹۵/۰۷/۲۲ شناسه مطلب:299639648 بازدید:781 حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در اجرای بند یک اصل ۱۱۰ قانون اساسی سیاستهای کلی «خانواده» را که پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شده است، ابلاغ کردند. متن سیاستهای کلی خانواده که به رؤسای قوای سه گانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ شده، به این شرح است: بسماللهالرحمنالرحیم سیاستهای کلی خانواده خانواده واحد بنیادی و سنگ بنای جامعه اسلامی و کانون رشد و تعالی انسان و پشتوانه سلامت و بالندگی و اقتدار و اعتلای معنوی... |
تاریخ انتشار:۱۳۹۵/۰۷/۱۸ شناسه مطلب:297851468 بازدید:1227 مواد لازم جهت تهیه سالاد سیب زمینی و جوانه ها سیب زمینی یک کیلو گرم ، خیار شور 200گرم ،فلفل سبز 6 عدد،ماست چکیده 1 و 1/2 پیمانه،کلم بروکلی 1 بته ،گوجه فرنگی 100گرم ،جوانه ماش 100گرم ، جوانه شبدر 100 گرم، فلفل سیاه 1 ق.م ، نمک 1 ق.س |
تاریخ انتشار:۱۳۹۵/۰۷/۱۴ شناسه مطلب:296355339 بازدید:1694 روش تهیه ترشی کلم قرمز وریحان کلم قرمز و ریحان را شسته، خرد می کنیم ودر ظرف سرکه که 5 الی ده دقیقه ریزجوشیده است می ریزیم در صورت تمایل یک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق غذاخوری نمک را اضافه کرده، سرکه روی آن می ریزیم تا روی کلم را بگیرد. در آن را بسته تا سه روز بیرون یخچال بماند. بعد از آن ترشی آماده استفاده می باشد. امیدواریم با تهیه این ترشی کلم خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید. |
تاریخ انتشار:۱۳۹۵/۰۷/۱۴ شناسه مطلب:296325589 بازدید:1443 مواد لازم برای پخت آش سماق عبارتند از: آرد برنج یا برنج خرد کرده (۲۰۰ گرم)- سماق خشک (نیم کیلو)- گوشت چرخ شده(۲۵۰ گرم)- سبزی (۱ کیلو)- پیاز درشت (۱ عدد)- روغن، نمک و فلفل (به مقدار لازم طرز تهیه --اگر آش سماق را با آرد بپزیم، زودتر پخته میشود، ولی اگر خرده برنج باشد باید اول برنج را بپزیم. برنج که پخت، سبزی را که شسته و خرد کردهایم در آن میریزیم. هر چه سبزی ریزتر باشد آش خوشمزهتر میشود. سپس جداگانه گوشت و نمک وفلفل زده و خوب مخلوط میکنیم و... |
تاریخ انتشار:۱۳۹۵/۰۷/۱ شناسه مطلب:291376064 بازدید:878 شانزدهمین جشنواره تئاتر عروسکی تهران مبارک در این دوره نیز همچون دوره پیشین کار خود را با یک شادپیمایی (کارناوال ) عروسکی آغاز کرد کودکان وعروسکهایشان برای شرکت در شادپیمایی (کارناوال) آغازین جشنواره تئاتر عروسکی دعوت شدند. این مراسم همزمان با نخستین روز جشنواره در یکم شهریور برپا میشود و طی آن تمام گروههای شرکتکننده در جشنواره با عروسکهایشان حضور خواهند داشت. در کنار گروههای شرکتکننده، دیگر هنرمندان تئاتر عروسکی هم با عروسکهایشان در این... |
تاریخ انتشار:۱۳۹۵/۰۶/۲۸ شناسه مطلب:289146853 بازدید:3189 دیماج نوعی عصرانهٔ سنتی قزوینی مخصوص فصول گرم است. این خوراکی از مخلوط نمودن تکههای نان، پنیر، سبزی ، گردو، پیاز داغ، زرد چوبه درست میشود . نوع اصلی دیماج که متداول تر است از مخلوط تکههای خرد شده نان لواش قزوینی(خشک) و سبزی خرد شده پنیر کهنه گردو و پیاز داغ تهیه میشود . طرز تهیه و طرز تهیه آن به شرح زیر میباشد: نان لواش قزوینی ماده اصلی این خوراکی میباشد (که به صورت خشک شده نگهداری میشود ) را خرد کرده و سپس کمی به آن آب میپاشیم البته از... |
تاریخ انتشار:۱۳۹۵/۰۶/۲۵ شناسه مطلب:288293671 بازدید:1083 نام کتاب : مطلع مهر نویسنده : اميرحسين بانكي فرد ناشر : حديث راه عشق این کتاب تلاش کرده تا در موضوعات مختلفی که مبتلا به مراحل ازدواج از تعیین ملاکها تا خواستگاری و تعیین مهر و تحقیق و…. مجموعه ای از راهنماها و سوالات و اشکالات مختلف را ارائه کرده و به تناسب هر فصل رجوع جدی نیز به آیات و روایات داشته باشد . پاسخ های کتاب به بعضی مسائل نیز دانسته یا ندانسته بدون ارجاع با برخی احادیث تطابق دارد و می توان از این کتاب به مجموعه ای جامع و... |
تاریخ انتشار:۱۳۹۵/۰۶/۲۱ شناسه مطلب:287045973 بازدید:4703 خيريه ها در كشورهاي مختلف با عناويني چون charity organizations ( موسسات خيريه) و charity foundations ( بنيادهاي خيريه) شناخته مي شوند. در برخي كشورها خيريه ها زير مجموعه يا مترادف موسسات غيرانتفاعي (non-profit organizations) يا به اختصار NPO تلقي مي شوند، يعني موسساتي كه به قصد كسب منافع مادي موسسان يا اعضا تشكيل نمي شوند؛ بلكه هدفي ماوراي اهداف مالي را دنبال مي كنند. در برخي كشورهاي ديگر موسسات خيريه زيرمجموعه موسسات غيردولتي (non-governmental... |
تاریخ انتشار:۱۳۹۵/۰۶/۱۵ شناسه مطلب:285179103 بازدید:9929 شامی کباب از غذاهای اصیل خرم آبادمیباشد که طرفداران بسیاری دارد شومی کوو لری شامل دو قسمت شامی و محلولی تشکیل شده است. رب انار نصف لیوان- سبزی شامی ربع کیلو- آرد نخودچی دو قاشق غذا خوری- گوشت چرخ کرده ربع کیلو- پیاز دو عدد- گردو چرخ کرده یک لیوان - یک عدد تخم مرغ - نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم ابتدا پیاز داغ درست کرده و بعد کمی زردچوبه اضافه میکنم سپس مقداری از گردوی چرخ کرده و رب انار را به پیاز داغ اضافه میکنیم همچنین مقداری از سبزی... |
تاریخ انتشار:۱۳۹۵/۰۶/۱۵ شناسه مطلب:285175955 بازدید:2663 دنده کباب یکی از کباب های خوش خوراک و اصیل لرستان میباشد ابتدا یک تکه بزرگ تقریبا به وزن یک کیلو گرم از دنده گوسفندی را به صورت پهن و دراز همانطور که در عکس دیده می شود می برند. سپس با سیخ های کباب کوبیده همزمان سه تا چهار سیخ به صورت عمودی داخل گوشت می کنند که هم وزن گوشت را تحمل کند و هم شکل آن به هم نخورد. سپس با پشت یک کارد تیز با ضربات پشت سر هم محکم به گوشت ضربه وارد می کنند. بعد از آن گوشت را به مدت چند ساعت به همین حالت در یخچال... |
تاریخ انتشار:۱۳۹۵/۰۶/۱۴ شناسه مطلب:284888578 بازدید:2643 دنده کباب یکی از کبابهای اصیل و خوش طعم ایرانی مخصوصا در کرمانشاه می باشد که در طاق بستان به روشی خاص طبخ می شود و از غذاهای مورد علاقه توریست ها و مسافرانی است که به این شهر سفر کرده اند . مواد لازم برای ۴ نفر : دنده گوسفندی ۱۲ عدد شکر قهوهای یک قاشق غذاخوری سس کچاپ یکچهارم پیمانه سس سویا یکچهارم پیمانه آبلیمو ... |
تاریخ انتشار:۱۳۹۵/۰۵/۲۷ شناسه مطلب:277631516 بازدید:1420 همه ما کفش دوست داریم! اگر دوست دارید کمی با یکی از کفش های خودتان که دیگر جذابیتی برای شما ندارد، سرگرم شوید یا نیاز به کفش به رنگ خاصی دارید که به راحتی پیدا نمی شود، به شما پیشنهاد می کنم این ویدئو را مشاهده کنید |
تاریخ انتشار:۱۳۹۵/۰۵/۲۷ شناسه مطلب:288003545 بازدید:805 مواد لازم: آب هندوانه 3 لیوان - عسل 3 قاشق غذاخوری - آب گرم یک فنجان - آب لیموی تازه 3 قاشق غذاخوری - عرق نعنا 3 قاشق غذاخوری - نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری. طرز تهیه: ابتدا هندوانه را بصورت نرم مخلوط کرده و از صافی رد کنید، سپس عسل را با آب گرم مخلوط کرده و داخل آب هندوانه ریخته، سپس آب لیموی تازه را اضافه کرده، بعد عرق نعنا و در پایان نیز نعنای خشک را اضافه کنید. سپس نوشیدنی را هم زده و داخل یخچال قرار دهید. بعد از خنک شدن نوشیدنی آب هندوانه با... |
تاریخ انتشار:۱۳۹۵/۰۵/۱۹ شناسه مطلب:274825170 بازدید:1435 خورشت قیه از غذاهای سنتی شهر قم می باشد. مواد تشکیل دهنده: لوبیا چشم بلبلی 200 گرم گوشت: 300 گرم پیاز : 1 عدد بزرگ هویج محلی (زردک): نیم کیلو گرم رب انار: دو قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذا خوری نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم روغن: 1 تا 2 قاشق غذا خوری روش پخت: ابتدا پیاز و سپس گوشت و هویج خرد شده را در روغن تفت می دهیم. بعد لوبیا، نمک، فلفل، آب و رب گوجه را به آن می افزاییم و می گذاریم بپزد. در ده دقیقه آخر، مقداری رب انار اضافه... |
تاریخ انتشار:۱۳۹۵/۰۳/۳۱ شناسه مطلب:255226771 بازدید:1820 مواد لازم: تخم مرغ 4 عدد ،نمک به میزان لازم، ساقه پیازچه 30 شاخه - زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری - کره. دم پیازچه را ریز خرد کرده ، کره را روی حرارت میگذاریم سپس پیازچه هار را به آن اضافه می کنیم.کمی آب به کره اضافه می کنیم تا پیازچه هم نرم شود. سپس تخم مرغ ها را هم می زنیم. کمی نمک با پیازچه ها می زنیم سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم . در نهایت زعفران را به آن اضافه میکنیم در غذا را می گذاریم تا پخته شود. |
تاریخ انتشار:۱۳۹۵/۰۳/۲۶ شناسه مطلب:253377325 بازدید:953 آشنایی با روش تهیه ورقه بادمجون - غذای محلی شمالی ورقه بادمجون یه غذای خوشمزه و ساده شمالی که هم با برنج سرو میشه هم با نون. امتحان کنید و لذت ببرید. مواد لازم: بادمجون حلقهای بریده و سرخ شده: به مقدار دلخواه تخم مرغ : 2 تا 3 عدد نمک و فلفل و زردچوبه پنیر: مقدار دلخواه طرز تهیه: * بادمجونها رو حلقهای میبریم و سرخ میکنیم و داخل تابه کنار هم میچینیم. * تخم مرغها رو با ادویه خوب هم میزنیم و میریزیم روی بادمجونها و اگه دوست داشتید روش... |
تاریخ انتشار:۱۳۹۵/۰۳/۱۷ شناسه مطلب:249902263 بازدید:9947 نان یکی از قدیمی ترین غذاهایی است که بشر آنرا تهیه نموده است. تاریخچه آن به اواخر عصر حجر بر می گردد. آن زمان بود که برای اولین بار، دانه غلات را با آب مخلوط کرده و سپس خمیر به دست آمده را می پختند . در دوران یونان باستان، تهیه نان یکی از مهمترین قسمت های آشپزی محسوب می شد که البته چون در مراسم مذهبی استفاده می گردید، از اهمیت مذهبی هم برخوردار بود. اولین کوره بسته برای پخت غذاها از جمله نان را هم به احتمال زیاد یونانی ها ساختند. در تاریخ اروپا،... |
تاریخ انتشار:۱۳۹۵/۰۳/۱۰ شناسه مطلب:247596010 بازدید:1879 ماهی پفکی مواد لازم ماهی گوشتی بدون استخوان نیم کیلو آرد سفید ١ پیمانه آرد سوخاری نصف پیمانه شیر نصف پیمانه تخممرغ ٢ عدد زعفران ساییده شده به مقدار لازم جوششیرین کمتر از نصف قاشق چایخوری روغن به مقدار لازم نمک و... |
تاریخ انتشار:۱۳۹۵/۰۳/۸ شناسه مطلب:246733634 بازدید:1273 تُرشی یکی از چاشنیها به ویژه در آشپزی خاورمیانه و بالکان است. ترشی گذاشتن یکی از فرایندهای نگهداری طولانی مدت ترهبار است که خوراکی مورد نظر را درون محلول آب نمک و یا سرکه با پ هاش پایین و دارای حالت اسیدی قرار می دهند. با استفاده از این فرایند، می توان مواد خوردنی فاسد شدنی را تا چند ماه سالم نگه داشت. اگر ماده خوراکی خود دارای آب کافی باشد، تنها افزودن نمک برای ساختن ترشی بس است. در برخی کشورها مانند کره، به انواع سبزیجات نمک می افزایند و این... |
تاریخ انتشار:۱۳۹۵/۰۲/۲۷ شناسه مطلب:243043357 بازدید:829 در این انیمیشن به استاندارد لوازم بهداشتی می پردازد. استفاده از لوازم غیر استاندارد موجب بروز بیماریهای گوناگون و حساسیت های شدید می شود. |