جهش تولید | یک‌شنبه، ۹ آذر ۱۳۹۹

صنعت بسته بندی چای - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

صنعت بسته بندی چای

Loading the player...

در تولید چای مراحل تولید و آماده سازی آن در کیفیت چای بسیار مهم است و بسته بندی چای اغلب به دو صورت کیسه ای و فله انجام می شود چای از لحاظ کشت آن و طرز تهیه آن به چند دسته تقسیم می شود که از مهم ترین آنها چای سیاه،سبز و قالبی است که چای سیاه همان چای معمولی است و چای سبز در دو کشور چین و ژاپن کشت و تولید می شود و چای قالبی که در کشور هندوستان تولید می شود از برگ و ساقه و حتی از بوته آن بدست می آید و پس از عملیات چای سازی بصورت قالب و قرص تولید می شود و دربمرحله بسته بندی دستگاههایی که استفاده می گردند بعنوان مثال عبارتند از دستگاه بلندر ،غبار گیر ،ساقه گیر،ماشینهای بسته بندی حجمی چای 450 گرمی و ماشینهای تولید چای کیسه ای و در بسته بندی چای های فله ای برگهای چای در یک کیسه و یا در یک قوطی بسته بندی می شود که این برگها بدلیل حفظ از خرد شدگی در بسته های آلومینیومی قرار می گیرد در این بسته ها هیچ هوایی وجود ندارد و می تواند مدتی طولانی بدون فساد و خرابی نگهداری شود اغلب این کیسه های آلومینیومی نیم کیلویی و یک کیلویی است و برای تولید چای کیسه ای ابتدا چای در درون یک مخزن ریخته می شود و در بسته های 25 تایی و 50 تایی و 100 تایی قرار می گیرد و در مرحله بعد دستگاه دوخت کیسه و پر کردن چای و نخ زنی و بسته بندی نهایی را انجام می دهد ودر ادامه می توان گفت که در نگهداری چای بسته بندی نقش مهمی را ایفا می کند مثلا شریط محیطی مثل نور و گرما بر کیفیت چای تاثیر بگذارد و عطر چای در یک بسته بندی خوب می تواند کیفیت خود را حفظ کند یک بسته بندی در درجه اول باید پوشش حفاظتی و اطلاعاتی داشته باشد



جواب‌های شاخه ای نویسنده تاریخ