جهش تولید | پنج‌شنبه، ۶ آذر ۱۳۹۹

آش کدو با کشک - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

آش کدو با کشک

Loading the player...


آش کشک وکدو در روستاهای اطراف اصفهان در  روز قبل از عروسی  پخته    می شده است . ابتدا یک گوسفند می کشتند .واز کد و تنبل های سفید برای پختن آن استفاده میکردند
گوشت را با پیاز داغ ولپه مثل خورشت لپه جدا در ست می کردند وادویه هم به آن  می زدند   اما رب گوجه به آن نمی زنند. کدو های سفید را خرد می کردند وبا  برنج می گذاشتند  در دیگ مسی    پخته شود. بعد لپه وپیاز داغ را با آن مخلوط می کردند .   شب  قبل هم    در کشک  ساب   یا  قدح   کشک  می ساییدند  وآن را در آش می ریختند وخوب بهم می زدند .و با نعناع داغ روی آن را تزیین می کردند وآن را در کاسه های چینی می ریختند.و  در   سر سفره عروسی می گذاشتند   وبا نان خانگی  میل می کردند.